Updates

Snus – Stop met roken en probeer nieuwe oplosbare tabak

Snus wordt gebruikt uit het verleden. Het is een soort tabak voor orale inname en roken is niet nodig. Voor degenen die gretig willen stoppen met roken en een vervanger willen vinden, is deze tabak het beste om te proberen. Het brengt echter ook enkele gezondheidsrisico’s met zich mee, maar afgezien daarvan minder dan roken. Het product bevat opgeloste nicotine die verslavend is. Het is in verschillende varianten op de markt verkrijgbaar.
Men kan dit product gebruiken om tabak te roken, zoals kameelstokjes, sigaretten, kameelbollen, etc. Snus wordt meestal in de mond gestopt tussen de lippen en het tandvlees. De nicotine die erin aanwezig is, werkt dus in op de bloedvaten van het tandvlees en zorgt voor een gevoel van sensatie. De tabak wordt verkocht in ronde blikken, met uitzondering van los verpakte theezakjes die eerder worden gebruikt.
De beste manier om te stoppen met roken is door over te schakelen op een ander verslavend nicotineproduct. Tegenwoordig gebruikt de meerderheid van de rokers Snus als alternatief tabaksensatie. De tabak is verkrijgbaar in twee vormen die los en verpakt zijn. De losse wordt voornamelijk gemaakt voor dorpen en bouwvakkers. Het is gemakkelijk in gebruik en kan comfortabel worden gedragen. Tegenwoordig is tabaksvrije Snus ook verkrijgbaar als vervanging voor originele Snus.

Bekijk het productieproces van rookloze Snus-tabak.

Het product verschilt nogal van andere tabak voor oraal gebruik, omdat het opgeloste nicotine-arme middelen betreft. De bereiding van Snus van goede kwaliteit omvat drie essentiële processen, waaronder het malen, voorbereiden en verpakken van producten. Laten we verder gaan en alle drie de stappen een voor een in detail bespreken.

  • Malen van grondstof – in dit proces wordt de gemalen en vochtige tabak met behulp van een molen in kleinere stukjes gebroken. Daarna wordt het eindproduct gedroogd en in het fijne meel gezeefd voor het verdere proces.
  • Bereiding van het product – het is het primaire proces bij de fabricage van Snus dat het introduceren van fijne maaltijden in de gesloten blenders omvat waar het zout wordt gemengd. Daarna wordt het mengsel gepasteuriseerd, waarbij afwisselend wordt verwarmd en afgekoeld met regelmatige tussenpozen. Hierna wordt het eindproduct toegevoegd met de nicotine en andere aroma’s.
  • Productverpakking – voor een ander type Snus worden andere verpakkingsmethoden gebruikt. Over het algemeen worden automatische verpakkingsmachines gebruikt voor losse Snus. Portion Snus-tabak omvat een ingewikkeld verpakkingsproces. Ten eerste wordt de tabak gemeten in een cellulosebuis, daarna worden ze in pakjes verzegeld en in plastic blikken en blikken gestoken.

Na het verpakken wordt de Snus bewaard op koude plaatsen waar de tabak rijpt en de juiste smaak en aroma krijgt. De tabak wordt het aantal dagen bewaard in de opslagplaats voordat deze op de markt wordt gebracht. Als u verslaafd bent aan regelmatig roken en ermee wilt stoppen, is dit de beste alternatieve tabaksoptie. Het zal zeker met goede resultaten komen, en misschien stopt u binnen enkele dagen met roken.